dilluns, 10 de desembre del 2012

IDENTITAT I TERRITORI


IDENTITAT I TERRITORI-VALORS- 


El dimarts passat varem fer la presentació del treball modular de COED i GITIC, jo el vaig realitzar amb l'Esther Gómez. Aquesta activitat consistia en una presentació mitjançant algun recurs de les TIC, d'un dels temes que nosaltres creguéssim oportú. En el nostre cas vam escollir els VALORS.

Vam escollir els valors, ja que creiem que aquests són la base de la nostra crisis actual. El nostre treball començava amb una petita introducció explicant, el concepte valors per nosaltres i segons el diccionari de la Real Acadèmia Espanyola. Els quals és poden separar en Absoluts i Relatius. Seguidament varem explicar la resta de classificacions que podem fer dels valors. En el treball vam voler ressaltar la nostra situació davant els valors i els quals hem perdut. L'objectiu final del nostre treball consistia en com recuperar els valors que hem perdut.

La realització d'aquest treball ha estat senzilla, ja que, tant l'Esther com jo, ja havíem realitzant el curs passat, un treball com aquest. Per aquesta raó vam intentar, no cometre errors, que ja vam fer en el passat treball. Com a grup, vam escollir realitzar la nostra presentació de manera original, per aquesta raó, vam decidir utilitzar el PREZI, on trobarem tot allò explicat anteriorment i un vídeo creat per nosaltres mateixos, amb l'objectiu de transmetre la nostra preocupació envers la perduda de valors.A continuació us deixo el nostre PREZI:



Respecte a la presentació oral, vaig intentar seguir algunes de les característiques que el llibre "Com parlar bé en públic"ens mostrava. Hem intentat transmetre en la nostra presentació la nostra preocupació envers a la perduda dels valors en la nostra societat. La qual cosa la varem plasmar de manera directa amb la realització d'un video.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada